26 de nov. 2013

L'Aranya acull la Taula Redona organitzat per la FSMCV i la UNDEF amb el títol 'El Binomi Música i Festa'.

Organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Unió Nacional d'Entitats Festeres (UNDEF), l'acte tindrà lloc el proper diumenge 1 de desembre a la seu social de la Unió Musical d'Albaida l'Aranya.

Sota el títol “El binomi música i festa”, la seu de la Unió Musical d'Albaida "l'Aranya" acollirà el diumenge 1 de desembre a les 11:00 hores una taula rodona en la qual es parlarà de la presència, importància i interrelació entre aquests dos elements fonamentals de la societat valenciana.


En l'acte, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Unió Nacional d'Entitats Festeres (UNDEF) i moderat per Ernest Llorens, portaveu de la Junta Directiva de la Federació, participaran diferents persones provinents d'ambdós col·lectius que exposaran els seus punts de vista sobre aquest binomi.
Així, les entitats festeres estaran representades per Vicente Vicedo, president de la Junta Local Festera de Bocairent; Pedro Miguel Planelles, president de la Junta Local Festera de Mutxamel i Daniel Catalá, directiu de la Junta Local Festera de Torrent. Per part de les entitats musicals participaran Josep Vicent Bodí, secretari de la Unió Musical d’Albaida; Juan Cháfer, president comarcal de la Vall d'Albaida de la FSMCV i Aránzazu Pascual, de la Unió Musical d’Alcoi.

L'acte s'emmarca en les activitats promogudes entre la FSMCV i la UNDEF arran del conveni signat en 2011 amb la finalitat de potenciar la festa de Moros i Cristians i dignificar la seua música, intèrprets i compositors. 


Veure programa.