25 d’abr. 2013

Encontre de Bandes Joves amb motiu del 90é Aniversari de la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya”


Les bandes joves són protagonistes aquest dissabte amb cercaviles per la població d’Albaida i concert al Cinema Odèon. 

Aquest dissabte 27 d’abril se celebra a Albaida l’Encontre de Bandes Joves organitzat per la comissió del 90é Aniversari de la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya”. Les bandes que participen són de la Unió Musical de Muro, l’Artístico-Musical de Montaverner, la Unió Musical Belgidense i, l’amfitriona de l’encontre, l’Aranya d’Albaida. El dissabte 27 d’abril a partir de les 13 hores es reuniran totes les bandes en la Glorieta per realitzar una desfilada pels carrers d’Albaida on totes les bandes joves interpretaran el pas-doble “Jose Rafael” de Rafael Alcaraz Ramis. Aquesta desfilada tindrà el seu punt final en la seu social de l’Aranya per passar a un dinar de germanor entre tots els joves músics dels 4 pobles.

A les 18:30 hores s’iniciarà la cercavila des de la Glorieta per a arribar al Cinema Odèon on es farà el concert de les bandes joves. Les obres que interpretaran són de caire simfònic i bandes sonores, on cada una d’elles demostraran el bon nivell al que estan sotmeses les bandes joves en les societat musicals.

Per a la comissió organitzadora del 90é Aniversari de l’Aranya “és necessari realitzar un acte com aquest on les bandes joves, la pedrera de les nostres societats musicals, foren les protagonistes. Perquè el més important de tot aquest esdeveniment és el recolzament que hem de tenir entre tots nosaltres pel futur de la música, la germanor i sobretot, que els músics d’aquestes bandes joves visquen una experiència inoblidable”.