15 d’oct. 2014

La Unió Musical d’Albaida presenta el disc ‘L’Aranya i el Fester’.

Serà el proper dissabte 18 d’octubre a les 7 de la vesprada en la seu de la societat musical i contarà amb la participació de tots els músics i autoritats.


Com venia anunciant, la Unió Musical d’Albaida ‘l’Aranya’ presenta aquest dissabte el disc de música festera ‘L’Aranya i el fester’. El disc és el resultat del primer premi que va obtenir l’Aranya a la desfilada d’Artefiesta, editor d’aquest disc junt amb el patrocini de l’Ajuntament de Villena.

Un disc de música festera amb 14 peces - tant pasdobles com marxes mores i cristianes- que l’Aranya ha volgut dedicar a les filaes i comparses on hi té relació per demostrar que és una societat arrelada a la cultura festera de les comarques centrals del país com són els Moros i Cristians. Prova d’això és la discografia de la societat albaidina que amb aquest disc arriba al 8é enregistrament de música festera, convertint-se en una societat que dignifica aquest gènere musical.

La presentació tindrà lloc el proper dissabte a la seu social de la banda amb la participació dels músics de l’Aranya, junt amb, representants del món fester, de l’ajuntament d’Albaida, als compositors de les peces que sonen al disc, així com, a tots aquells festers que s’han bolcat en aquesta producció i també als amants de la música.