18 de set. 2015

El jurat selecciona tres pasdobles del II Concurs de Composició de Pasdboles Fernando Tormo Ibáñez

D’un total de tretze pasdobles presentats, el jurat n’ha escollit només tres per unanimitat.


El jurat del II Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez està format per José Javier San Vila, director de l’Aranya, el compositor José Maria Valls Satorres, Mario Roig Vila, Àngel Lluís Ferrando i el secretari sense veu ni vot, César Roig Espí. Els quatre membres del jurat després de rebre un total de tretze pasdobles han decidit per unanimitat escollir tres pasdobles dels quatre que en un principi marquen les bases. Els pseudònims d’aquests pasdobles són: Fertori, Porta de l’Aljorf i Tossal de la Vila.

La decisió final del jurat per decidir-ne el guanyador serà el proper 3 d’octubre quan la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interprete aquests tres pasdobles en el centre cultural cinema Odèon d’Albaida. El guanyador del primer premi està valorat en 1.500 euros. I el públic assistent també podrà votar pel premi Accèssit del públic valorat per 500 euros.

Les obres presentades són anònimes, en cap moment el jurat ha pogut saber qui són els autors de les composicions. Per aquest motiu se’ls exigia que posaren de nom a les seves composicions un pseudònim per mantenir-ne l’anonimat.

Cal recordar que el pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, diada de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza a la vesprada abans de la solemne processó. Un acte important per a la societat musical on es reflecteix l’estima per la festa i per la música en un dia tan important per a molts albaidins i també per als musics de l’Aranya.