5 de set. 2017

El jurat selecciona quatre pasdobles del III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez


D’un total de dèneu pasdobles presentats, el jurat ha escollit quatre pasdobles per unanimitat

El jurat del III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez està format per Ramón Garcia i Soler com a President, José Javier Sanz Vila, Rafael Garcia Vidal, Adrià Ronda Sampayo, director de l’Aranya i el secretari sense veu ni vot, Francisco Martinez Espí.

Els quatre membres del jurat han destacat el gran nivell de les obres presentades i després d’una llarga deliberació, dels 19 pasdobles presentats han decidit per unanimitat escollir-ne quatre com marquen les bases.

Els pseudònims d’aquests pasdobles són:

Aurora, J.F., la Diana d'Albaida i Cosan.

La decisió final del jurat per decidir-ne el guanyador serà el proper dia 30 de setembre a les 12.00 hores al Cinema Odèon d’Albaida on la Unió Musical d’Albaida "l’Aranya" interpretarà aquests quatre pasdobles.

El guanyador del primer premi està valorat en 1.500 euros i el públic assistent també podrà votar pel premi Accèssit del públic valorat en 500 euros.

Les obres presentades son anònimes, en cap moment el jurat ha pogut saber qui són els autors de les composicions. Per aquest motiu se'ls exigia que posaren de nom a les seues composicions un pseudònim per mantenir-ne l'anonimat.

Cal recordar que el pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, dia de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza a la vesprada abans de la solemne processó a la Mare de Déu del Remei. Un acte important per a la societat musical on es reflecteix l’estima per la festa i per la música en un dia tan important per a molts albaidins i albaidines. I també per als músics de l’Aranya.