6 de set. 2013

4 finalistes en el 1r Concurs de Composició de Pasdobles "Fernando Tormo Ibáñez"

Els pseudònims dels finalistes són Albaida 7 d'Octubre, Beniaia, Bah i Vidriers.

El jurat del 1r Concurs de Composició de Pasdobles "Fernando Tormo Ibáñez" ja ha deliberat els 4 finalistes que podran optar al primer premi i a l'accèssit del públic. El jurat està format per professionals de la música vinculats a Albaida i també a l'Aranya, per això trobem a Ramón Garcia i Soler com a president del jurat, seguit de Mario Roig Vila, Jose Javier Sanz Vila, Vicente Perez Esteban i Juan Carlos Sempere Bomboí. I com a secretaria sense veu ni vot a Andrea Sebastià Molina.

El proper 28 de setembre a les 12h en el Cinema Odèon d'Albaida se celebrarà el lliurament del premi. Un primer premi valorat en 1.500 euros i que a més serà interpretat per l'Aranya el dia 7 d'octubre en la baixada de la bandera. I també es lliurarà l'accèssit del públic on tot el públic assistent al concert escoltarà les 4 obres finalistes interpretades per l'Aranya. Després en el descans, el públic tindrà una papereta on haurà d'encerclar l'obra que més li haja agradat. Finalment es farà el recompte per extraure el pasdoble guanyador de l'accèssit del públic valorat en 500 euros.

Per als membres del jurat "ha estat una important acollida de pasdobles en aquesta primera edició del concurs que rep el nom d'un gran compositor albaidí com és Fernando Tormo Ibáñez. I aquesta és la idea: promoure i difondre l'estil "tormonià" que tan caracteritza als pasdobles d'En Fernando Tormo Ibáñez".

Per a la comissió del 90é Aniversari espera que "el dia del lliurament del premi siga també un econtre d'alts càrrecs de moros i cristians de la vall d'albaida així com d'altres comarques i també entre músics i representants de la FSMCV, per què es done a conèixer que la música amb la festa és molt important, i més encara si parlem d'una societat com l'Aranya que porta 90 anys treballant per què la música forme part de la nostra cultura.