30 de gen. 2014

Nou any, nous projectes.

L'Aranya prepara per a aquest 2014 nous projectes com la participació en el Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València".


Després d'haver passat un 2013 amb la celebració del 90é Aniversari carregat de grans esdeveniments, el 2014 pot convertir-se per a l'Aranya en un any plé d'activitats i de satisfaccions. Un dels projectes més importants que vol portar endavant la Unió Musical d'Albaida l'Aranya és participar en el Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València". Tot i encara no saber si l'Aranya serà seleccionada en aquest certamen (el sorteig es farà el proper 5 de febrer) la banda ja treballa en les obres d'aquest prestigiós certamen que se celebrarà al mes de juliol.

De no ser partíceps del CIBM "Ciutat de València", l'Aranya posarà tots els seus esforços per participar en el XXIX Certamen de Música Festera d'Elda on el músic i amic de la societat, Mario Roig, ha estat elegit compositor de l'obra obligada per a aquest prestigiós certamen de música festera.

Cal destacar, que entre aquests grans projectes, l'Aranya continuarà oferint concerts a Albaida al llarg de l'any, així com intercanvis musicals amb altres societats musical d'arreu del País Valencià.

Finalment, es posarà en marxa l'edició en DVD del documental "Sentiment Aranya" que va ser projectat el 21 de desembre de l'any passat i per a tots aquells que no pogueren assistir es farà una altra projecció prevista per al mes de març.