23 de febr. 2014

Música per amenitzar el comerç local

El passat dissabte 22 de febrer l'Aranya va encetar un projecte per fomentar la música i el comerç local. Es tracta d'una sèrie d'audicions on membres de l'Aranya amenitzaran el pavelló del Mercat Municipal d'Albaida amb xicotetes peces musicals.

Aquest tipus de projectes fan que la nostra cultura musical estiga present també en la vida quotidiana dels nostres veïns i veïnes i quin millor auditori que el Mercat Municial on s'esdevé la convivència entre els habitants d'un poble que compren productes locals.



Durant tot l'any s'anirà anunciant les properes audicions en la pàgina de facebook de l'Aranya i també en aquesta web. Els primers músics en fer-ho van ser César Roig amb el trombó i Victor Pons amb la marimba interpretant obres solista durant 40 minuts. La idea és que altres membres de la societat aporten qualsevol tipus de formació musical així com diverses tipus d'obres a interpretar i aleshores enriquir la difusió de la música més enllà dels concerts ordinaris de cada any o les eixides a festes.